Solstar

De expert in

Zonnepanelen

Investeer in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is een slimme zet vanwege hun duurzaamheid en milieuvriendelijke aard. Ze verminderen je ecologische voetafdruk en dragen bij aan een schonere toekomst door zonne-energie te benutten. Op de lange termijn leiden zonnepanelen tot aanzienlijke besparingen op je energierekening, ondanks de initiële hoge kosten. Daarnaast kunnen subsidies, belastingvoordelen en terugleveringsregelingen de investering nog aantrekkelijker maken. Bovendien kunnen zonnepanelen de waarde van je huis verhogen, aangezien steeds meer potentiële kopers worden aangetrokken tot woningen met duurzame energiebronnen.

Onze garantie

24/7 Service

Onze 24/7 noodservice biedt directe hulp bij onverwachte problemen, met focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw volledige tevredenheid. Niet tevreden? We zorgen snel voor een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

Transparante overeenkomst

Bij ons staan duidelijke afspraken centraal, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

+5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring zijn wij experts in ons vak. Vertrouw op onze kennis en vakmanschap voor hoogwaardige dienstverlening.

Wij bieden 24/7 noodservice aan al onze klanten.

Wij staan altijd paraat om onze klanten te ondersteunen met onze 24/7 noodservice. Of het nu gaat om onverwachte problemen, dringende situaties of noodgevallen, wij zijn er om direct hulp te bieden, dag en nacht. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare en snelle assistentie, altijd en overal.

Adres:

Trieststraat 39 bus H, Assenede

Email:

info@solstar.be

Telefoonnummer

+32 498 71 25 12