Solstar

De expert in

Ventilatie systemen

Fris én warm

Wij maken het eenvoudig, van aanschaf tot installatie. Onze airco's bieden niet alleen koeling, maar ook verwarming. Bij vragen of problemen staan we paraat met advies en assistentie.

Wandmodellen

Onze wandairco's bieden snelle en efficiënte koel- en verwarmingsoplossingen, waardoor je snel en moeiteloos de gewenste temperatuur in elke ruimte kunt bereiken en behouden. Met fluisterstille werking en nauwkeurige luchtstroomregeling zijn ze geschikt voor elke omgeving. Ontdek ook enkele opvallende modellen die stijlvol in het oog springen.

Vloermodellen

Als je beperkte ruimte hebt, een schuin plafond, een zolder met een zadeldak, of als je de airco discreet wilt integreren in een nis of onder een raam, dan biedt een vloermodel de ideale oplossing. Geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, en altijd verzekerd van een optimaal binnenklimaat.

Inbouwmodellen

Als je het uitzicht van je interieur zo minimaal mogelijk wilt beïnvloeden, biedt een inbouwmodel de ideale oplossing. Deze unit wordt vrijwel volledig geïntegreerd in het plafond of achter een wand, waarbij de luchtstroom wordt verspreid via een rooster of strakke gleuven.

Onze garantie

24/7 Service

Onze 24/7 noodservice biedt directe hulp bij onverwachte problemen, met focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen uw volledige tevredenheid. Niet tevreden? We zorgen snel voor een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.

Transparante overeenkomst

Bij ons staan duidelijke afspraken centraal, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

+5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring zijn wij experts in ons vak. Vertrouw op onze kennis en vakmanschap voor hoogwaardige dienstverlening.

Wij bieden 24/7 noodservice aan al onze klanten.

Wij staan altijd paraat om onze klanten te ondersteunen met onze 24/7 noodservice. Of het nu gaat om onverwachte problemen, dringende situaties of noodgevallen, wij zijn er om direct hulp te bieden, dag en nacht. U kunt op ons rekenen voor betrouwbare en snelle assistentie, altijd en overal.

Adres:

Vorkstraat, 9000 Gent

Email:

info@solstar.be

Telefoonnummer

+32 498 17 25 12